PapendrechtProvincie     Zuid-Holland  
Gemeente   Papendrecht  
 Papendrecht's Weekblad

zaterdag, 24 maart 2018

Bluesgroep St. Louis Slim in caf? De Dijk
dinsdag, 08 februari 2011
Op zaterdag 26 februari a.s. zal
de Rotterdamse bluesband
ST. LOUIS SLIM
zijn opwachting maken in
BLUESCAFE DE DIJK

St. Louis Slim zal een
avondvullend programma
met authentieke Chicago blues
in een modern jasje verzorgen

Voorbeelden:
Muddy Waters, John Lee Hooker, Buddy Guy,
BB King, maar ook Koko Taylor en Etta James

Zie ook www.stlouisslim.nl

Aanvang 21:00 uur ? Toegang gratis

Adres:
Oude Veer 5, 3351 AH PAPENDRECHT
Tel.: 06 41205939
www.bluescafededijk.nl
Lees verder...


Alle Vakanties overzichtelijk op 1 site
vrijdag, 24 december 2010
Ruim 60% van de e-shoppers boekt online een vakantie of accommodatie. Het grote probleem waar ze tegen aan lopen is dat er nergens een onafhankelijk overzicht is van alle vakanties?WAS?Dit verhaal is vanaf nu verleden tijd. Met de komst van de nieuwe site van Alle Vakanties Online is er eindelijk een onafhankelijke overzichtelijke website met echt alle vakanties.

Behoefte aan overzicht
?Waarom moet het boeken van een vakantie zoveel tijd in beslag nemen?? Dat vroeg Andr? Groeneveld zich af toen hij een vakantie wilde boeken en zich door een stapel brochure van vakantieaanbieders heen aan het worstelen was. ?Ik wilde een duidelijk overzicht van echt alle reizen zodat ik snel kon vergelijken en boeken?. Als eigenaar van het Papendrechtse bedrijf Agropa E-commerce is Andr? deze uitdaging aangegaan en inmiddels biedt Alle Vakanties Online het overzicht van alle vakanties.

Ieder zijn droomvakantie
Omdat iedereen andere vakantiewensen heeft zijn er gemakkelijk categorie?n te selecteren die het beste passen bij de vakantiewensen. Naast de soort vakantie is het ook mogelijk om het gewenste land, plaats en budget in te voeren zodat de aangeboden vakanties compleet aansluiten bij de wensen.

Ook praktische informatie
Naast het gemakkelijk vinden van een droomvakantie is alle belangrijke landeninformatie snel op te vragen. Wat moet je doen als je berooft wordt op vakantie, of ziek, of als je een ongeluk krijgt, wat mag ik meenemen in het vliegtuig en wat zijn de nieuwste reistrends? Het antwoord op al deze vragen is te vinden bij de reistips en het nieuws van alle vakanties online.

Onafhankelijk gemak voor consumenten
De site van Alle Vakanties Online biedt dus een compleet en onafhankelijk overzicht van alle vakanties volledig afgestemd op de verschillende reiswensen. Als de keus gemaakt is kan de consument direct boeken bij de aanbieder van zijn droomvakantie.
Lees verder...


Politie zoekt getuigen van gewapende overval
dinsdag, 25 november 2008
Papendrecht • De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben van de gewapende overval op een tankstation aan de Burgemeester Keijzerweg. Deze vond plaats op donderdagavond 20 november. Rond 18.45 uur werd het tankstation “de Haan” overvallen door een man met een vuurwapen.

De 19-jarige pompbediende uit Papendrecht was op het moment van de overval alleen aanwezig in het tankstation. Een donker geklede jonge man met capuchon op kwam binnen en richtte een vuurwapen op hem. Vervolgens eiste de verdachte geld, wat de geschrokken pompbediende hem overhandigde. De overvaller maakte zich daarna lopend uit de voeten. De klant, die na de overval de tankshop bezocht, zag de man wegrennen richting de Rubensstraat. De gewaarschuwde politie heeft in de omgeving gezocht, maar de overvaller niet aangetroffen. De verdachte is voor het laatst gezien in de Hans Memlingstraat.

Signalement
De politie beschikt over het volgende signalement:
· Blanke/mogelijk lichtgetinte man
· 17-20 jaar
· 1.70 m lang
· Normaal tot dun postuur
· Donker gekleed
· Witte gympen
· Droeg een donkergekleurd dun “Nike” tasje met koordjes

De politie is dringend op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de situatie voor, tijdens en na de overval.
Heeft u iets gezien, kunt u ons vertellen welke richting de verdachte op is gegaan of heeft u andere informatie? Neemt u dan contact op met de recherche in Gorinchem op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of meld uw informatie op het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Lees verder...
WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN
donderdag, 28 augustus 2008
PAPENDRECHT – De politie heeft woensdagmiddag 27 augustus twee mannen van 24 en 26 jaar uit Rotterdam aangehouden op winkelcentrum De Meent. Surveillerende agenten in het winkelcentrum werden die middag aangesproken door een medewerkster van een parfumeriezaak dat er kort daarvoor twee mannen parfum hadden gestolen. Het personeelslid wees de twee verdachten die wegliepen aan waarop de agenten hen tegenhield. In een geprepareerde tas bleek de gestolen parfum te zitten. Beide mannen werden aangehouden en in verzekering gesteld. In de auto waar de twee mee waren, werd nog meer gestolen goed gevonden. Kleding, parfum en zonnebrillen met een geschatte totaalwaarde van zo’n 1200 euro werd in beslaggenomen voor onderzoek.
Lees verder...


GETUIGEN GEZOCHT VAN ZAKKENROLLERIJ
vrijdag, 08 augustus 2008
PAPENDRECHT – De politie is op zoek naar een echtpaar dat mogelijk getuige zou zijn geweest van een afleidingsmanoeuvre voorafgaand aan zakkenrollerij. Dit gebeurde donderdagmorgen 7 augustus tussen 10.45 uur en 11.30 uur in een schoenenwinkel op de eerste verdieping van de Meentpassage. Een 69-jarige vrouw uit Papendrecht paste tussen beide tijdstippen een paar laarzen op een bank in het midden van de winkel. De vrouw had haar eigen schoenen aan de kant gezet. Een onbekende vrouw struikelde over de schoenen van de vrouw. De 69-jarige vrouw wilde daarop het paar laarzen betalen aan de kassa waarbij bleek dat de portemonnee niet meer in haar boodschappenkarretje aanwezig was. De vrouw deed aangifte op het politiebureau. Tussen het tijdstip van de diefstal en de aangifte bleek er een aanzienlijk geldbedrag van haar rekening te zijn afgeschreven.

De politie beschikt over een beperkt signalement van de vrouw die struikelde:
- Tussen de 20-30 jaar
- Donker kort loshangend haar
- Lichtgetint

Naast de vrouw was er op dat moment nog een echtpaar in de winkel aan het passen. Zij hebben naar alle waarschijnlijkheid eveneens tussen beide tijdstippen ook schoenen afgerekend en zijn mogelijk getuige geweest van de afleidingsmanoeuvre.
De politie wil graag in contact komen met dit echtpaar. Herkent u dit verhaal en bent u rond dezelfde tijd in de winkel geweest? De politie is ook op zoek naar mogelijke andere getuigen die iets hebben gezien. Heeft u meer informatie rondom de zakkenrollerij? Neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844 (lokaal tarief).
Lees verder...


POLITIE ZOEKT GETUIGEN WINKELINBRAKEN
dinsdag, 05 augustus 2008
PAPENDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord van twee winkelinbraken in de nacht van woensdag 30 juli op donderdag 31 juli aan de Veerpromenade en de Markt. De inbraak bij een winkel aan de Veerpromenade werd donderdagochtend ontdekt bij binnenkomst. De daders zijn binnengekomen via de bevoorradingsingang. In de winkel werd de inhoud van de kassalade en een kluis met daarin een aanzienlijk geldbedrag weggenomen. Bij een winkel aan de Markt ging rond 00.40 uur het inbraakalarm af, gooiden de daders een stoeptegel door de ruit naar binnen en namen binnen diverse elektronica-apparatuur, laptops en wat geld weg. Daarna reden ze weg via de Veerweg. Bij een benzinestation gooiden ze een geldkistje uit de auto. Dankzij een getuige die dit zag, werd het geldkistje door de politie gevonden.
De politie stelde een buurtonderzoek in en bezorgde brieven bij de rondom gelegen woningen met een getuigenoproep. Dit leverde tot nu toe één reactie op.
Getuigen gezocht
De politie is dringend op zoek naar meer informatie inzake deze winkelinbraken.
Heeft u iets verdachts gezien of gehoord in deze nacht in de omgeving van de Veerpromenade en de Markt? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Lees verder...
DIEFSTAL PERSONENAUTO
dinsdag, 05 augustus 2008
DORDRECHT – Maandagmiddag 4 augustus 2008 werd op klaarlichte dag tussen 13.00 en 16.00 uur vanaf het Van Baerleplantsoen een witte Jeep Cherokee Grande, kenteken 95-PS-VV gestolen. De eigenaar had zijn auto afgesloten geparkeerd. Toen hij rond 16.00 uur bij zijn auto kwam, was deze verdwenen. De eigenaar uit Dordrecht deed aangifte bij de politie.

MES
DORDRECHT – Maandagavond 4 augustus 2008 omstreeks 23.10 uur kwam bij de politie een melding binnen van een vechtpartij in de H.F.Tollensstraat. Toen de politieagenten ter plaatse kwamen bleek dat de vechtpartij over was. Omstanders wezen de agenten op een man die bij de vechtpartij tussen twee personen aanwezig was. Deze man zou een mes uit zijn auto hebben gehaald en dit tussen zijn broeksband hebben gestopt. De man wist aan de agenten te ontkomen. Na enige tijd posten kwam de 36-jarige man uit Dordrecht bij zijn auto en werd hij aangehouden. Het mes werd in beslag genomen. De verdachte is ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

SPIEGEL VAN AUTO AFGETRAPT
DORDRECHT – Een 18-jarige jongen uit ‘s-Gravendeel is door politieagenten aangehouden nadat hij een spiegel van een personenauto aftrapte. Dit gebeurde op dinsdagochtend 5 augustus 2008 omstreeks 01.10 uur op de Singel. Een alerte getuige zag dat de jongen op de fiets langs een auto reed en de spiegel vernielde. Hij belde direct de politie. Deze hielden de jongen na een zoekactie aan op de Hugo de Grootlaan. De getuige herkende de jongen als de dader. De jongen is ingesloten en ontkent de vernieling. De eigenaar van de auto deed aangifte. De politie heeft de zaak in onderzoek.
Lees verder...


Brand op binnenschip
vrijdag, 20 juni 2008
Papendrecht • Vrijdagmorgen 20 juni heeft een middelbrand gewoed in een machinekamer van een binnenschip in de Ketelhaven. Hierbij vielen geen gewonden.

De Gemeenschappelijke Meldcentrale kreeg de melding om 9.15 uur en ging met groot materieel ter plaatse. Twee eenheden van de Papendrechtse brandweer, de blusboot uit Dordrecht en het KLPD gingen met diverse blusvoertuigen ter plaatse en blusten vanaf de kade en vanaf het water de brand met water en schuim. Er kwamen bij de brand geen giftige stoffen vrij. Het schip is normaal gesproken beladen met zand en lag ter reparatie in de haven. De brand is ontstaan toen twee medewerkers bezig waren met laswerkzaamheden. Rond 10.45 uur werd het sein brandmeester gegeven. De brandweer inventariseert de schade op het schip.
Lees verder...


Aangehouden na brand
vrijdag, 20 juni 2008
Papendrecht • In de nacht van dinsdag op woensdag 18 juni heeft de politie een jongen op heterdaad aangehouden. De jongen bevond zich in de buurt van het terras bij een cafetaria aan de Espenhof op het moment dat er terrasmeubilair in brand stond.

Een andere jongen ontvluchtte en werd donderdagmorgen 19 juni aangehouden. Beiden worden verdacht van brandstichting en worden vrijdag 20 juni voorgeleid aan de rechter-commissaris.
Of er een relatie is met eerdere brandstichtingen wordt door de politie onderzocht.
Lees verder... 1  


  Word ook verslaggever m/v  
  TIP: Ook u kunt verslaggever m/v worden.
Klik hier om een nieuwsbericht te plaatsen !

Als u een overzichtelijke lijst met berichten wilt zien, klik dan hier.
 
     
  Navigatie