Oud-BeijerlandProvincie     Zuid-Holland  
Gemeente   Oud-Beijerland  
 Oud-Beijerland's Weekblad

zaterdag, 24 maart 2018

Bluesband St. Louis Slim in Havenzicht
woensdag, 14 september 2011
BLUESBAND ST. LOUIS SLIM ZATERDAG 17 SEPTEMBER A.S. IN CAF? HAVENZICHT OUD-BEIJERLAND

Op zaterdag 17 september a.s. zal de Rotterdamse bluesband St. Louis Slim opnieuw zijn opwachting maken in
Caf? Havenzicht
Havendam 16
3262 AE Oud-Beijerland
Aanvang: 21:00 uur
Toegang: gratis

Na het succes van het optreden op 22 april jl. in Havenzicht zal St. Louis Slim hier op 17 september a.s. andermaal act de presence geven.

St. Louis Slim zal een
avondvullend programma met authentieke o.a. Chicago blues in een modern jasje verzorgen

Voorbeelden:
Muddy Waters, John Lee Hooker, Buddy Guy, BB King, maar ook o.a. Koko Taylor, Etta James en Mae (Big Mama) Thornton.

Zie ook www.stlouisslim.nl
You Tube:
http://www.youtube.com/watch?v=soRI7BElHEE
Lees verder...


Mantelzorgsalon in Egmontshof in Oud Beijerland
dinsdag, 10 mei 2011
Nadenken en zorgen maken doen we allemaal wel eens. Dat is soms nodig om tot een beslissing te komen. Piekeren daarentegen is niet effectief. U bent eindeloos aan het malen zonder een stap verder te komen. U slaapt slecht, bent vaak moe, voelt zich gespannen, hebt nergens zin in en kent weinig zelfvertrouwen. Kortom, het be?nvloedt uw dagelijks leven! Hier kunt u iets aan doen.
Tijdens deze mantelzorgsalon worden verschillende tips en adviezen gegeven door mevrouw J. Kooiman (Preventiewerker van Context) op het gebied van ontspannen, stoppen met piekeren en assertief zijn.

U bent van harte welkom in Het Trefpunt in verpleeghuis de Egmontshof (Frans Halsstraat 1 in Oud Beijerland) op dinsdag 31 mei! Deelname is gratis.

Tijd: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) tot 22.00 uur

Aanmelden of informatie
Via het centrale nummer van Agathos (010) 264 07 77 of via mail: mantelzorg@agathos-thuiszorg.nl

Georganiseerd door: Afasie Contactgroep, Agathos Thuiszorg, Alerimus, Buurtzorg, Cavent, Careyn, MEE ZHE, Gemiva SVG, MS Contactgroep, Heemzicht, Zorgwaard
Lees verder...


Deskundig waterschapsbestuur
zondag, 02 november 2008
De Samenwerkende Lokale Partijen met lijst 12 komt voor de waterschapsverkiezingen in het waterschapgebied Hollandse Delta uit met lijst 12. De kandidaten van de SLP voor het bestuur van het waterschap Hollandse Delta beschikken over ruime kennis van waterbeheersing én bestuurlijke ervaring. Mensen die met beide benen op de grond staan, ook na de verkiezingen het contact met kiezers onderhouden en de website up to date houden. Meer specifieke informatie over onze kandidaten is te vinden op de website www.samenwerkendelokalepartijen.nl
Lees verder...
HUISELIJK GEWELD
dinsdag, 23 september 2008
OUD-BEIJERLAND – Agenten van de Politie Zuid-Holland-Zuid hebben op zaterdagavond 20 september een 45-jarige man uit Oud-Beijerland op de Klipper aangehouden. Hij zou zijn vriendin hebben geslagen en haar kopstoten hebben gegeven. Het slachtoffer liep kneuzingen in haar gezicht op. De man wilde niet meewerken aan zijn aanhouding en verzette zich zo sterk dat agenten genoodzaakt waren pepperspray te gebruiken. Na een verhoor en een nacht cel is de man in vrijheid gesteld.
Lees verder...


Stoffelijk overschot gevonden
vrijdag, 08 augustus 2008
Oud-Beijerland/Spijkenisse • Mogelijk is het stoffelijk overschot van de vermiste 63-jarige man uit Rotterdam gevonden. Donderdag 7 augustus 2008 rond het middaguur kreeg de politie Rotterdam-Rijnmond een melding dat er een lichaam was gevonden in het water van de rivier de Oude Maas in de buurt van de Plaatweg in Spijkenisse. Het lichaam werd daar geborgen en heeft de uiterlijke kenmerken van de 63-jarige man. De politie Rotterdam-Rijnmond begint een identificatieonderzoek dat moet uitwijzen of het inderdaad gaat om de 63-jarige man die op maandag 4 augustus 2008 achter zijn wegdrijvende speedboot aanzwom.

Hij meerde op 4 augustus met zijn speedboot aan bij de oever van De Spui in Oud-Beijerland ter hoogte van een restaurant. Op een gegeven moment dreef het bootje weg waarna de man in het water sprong. Kort hierop verdween de Rotterdammer. De hulpverleners startten direct een zoektocht met onder andere een politiehelikopter en drie duikteams van de brandweer maar helaas zonder resultaat. Ook een zoektocht van een schip van het Korps landelijke politiediensten met speciaal sonarapparatuur leverde op 5 augustus 2008 niets op.
Lees verder...


Zoektocht naar vermiste man
dinsdag, 05 augustus 2008
Oud-Beijerland • Ongeveer tachtig hulpverleners hebben een zoektocht ingesteld naar een vermiste man. Een 63-jarige man uit Rotterdam meerde op maandagmiddag 4 augustus 2008 aan langs het Spui in Oud-Beijerland ter hoogte van een pannekoekrestaurant. Hij was daar met een vriendin. Plotseling zag de man rond 16.00 uur dat zijn speedboot afdreef van de kant. Hij sprong het water in en zwom achter zijn bootje aan. Vanaf dat moment is de 63-jarige man zoek.

Zijn vriendin waarschuwde hulp in het restaurant. Direct startte er een grote zoektocht. In eerste instantie zocht een politiehelikopter het water af maar zonder resultaat. Er kwamen drie duikteams van de brandweer, twee uit Rotterdam-Rijnmond en een van de brandweer Dordrecht. Ook kwamen er diverse boten van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij waar tegenwoordig ook de Reddingsbrigade onder valt. Verder kwamen er twee politieschepen van de Zeehavenpolitie politie Rotterdam-Rijnmond en het Korps landelijke politiediensten (KLPD). Helaas leverden de duikacties en het zoeken langs de oevers niets op. Tot ongeveer 21.00 uur werd er vanaf de politieboten gedregd maar ook zonder succes.
De zoekactie gaat op dinsdagmorgen 5 augustus 2008 verder. Er komen dan politiemensen van het KLPD assisteren met speciaal sonarapparatuur.
Lees verder...
FIETSERTJE AANGEREDEN
woensdag, 16 april 2008
OUD-BEIJERLAND – Een 6-jarige jongen uit Oud-Beijerland is aangereden door een personenauto. Dit gebeurde op maandagavond 14 april 2008 omstreeks 18.05 op de Rembrandtstraat. De jongen kwam op zijn fietsje de brandgang uitrijden en reed zonder te kijken de weg op. Daar reed een personenauto, bestuurd door een 33-jarige vrouw uit Goudswaard. Het zicht van de vrouw werd ontnomen door een geparkeerd busje en zij kon de jongen niet meer ontwijken. De jongen werd met schaafwonden en voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het Zuiderziekenhuis in Rotterdam.

INBREKER OVERLOPEN
OUD-BEIJERLAND – Op dinsdagochtend 15 april 2008 omstreeks 03.30 uur hoorde een bewoner van de Asterstraat iemand beneden in de woonkamer lopen. Hij ging zijn bed uit en ging naar beneden. Daar zag hij nog net dat er iemand hard wegliep. Bleek dat men was binnengekomen door het slot van de voordeur vermoedelijk open te hengelen. Gestolen zijn een laptop, twee mobiele telefoons, een digitale fotocamera en twee portemonnees. De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de inbreker, maar deze werd niet aangetroffen.
Lees verder...


RIJDEN ONDER INVLOED
maandag, 14 april 2008
OUD-BEIJERLAND – Maandagochtend 14 april 2008 omstreeks 01.20 uur is op de Rembrandtstraat een 22-jarige man uit Oud-Beijerland door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed met een personenauto. In het bureau blies deze beginnend bestuurder ongeveer 0,8 promille (355 ug/l). Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Na verhoor is hij met een rijverbod van 5 uren heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.
Lees verder...


VERNIELINGEN
zondag, 13 april 2008
OUD-BEIJERLAND – Voor vernieling is een 34-jarige man uit Nieuw-Beijerland aangehouden. De aanhouding gebeurde op zaterdagavond 12 april 2008 bij het Vierwiekenplein in Oud-Beijerland. De verdachte zou daar een plantenbak, een autospiegel en een motorfiets hebben vernield. Tijdens het verhoor de andere dag verklaarde de man dat hij zich hier niets meer van herinnerde.
Lees verder... 1  


  Word ook verslaggever m/v  
  TIP: Ook u kunt verslaggever m/v worden.
Klik hier om een nieuwsbericht te plaatsen !

Als u een overzichtelijke lijst met berichten wilt zien, klik dan hier.
 
     
  Navigatie